Wedstrijdkleding

...

Sportkleding Tjoba?

Vanaf januari 2015 spelen alle Tjoba jeugd en senioren teams, in exact hetzelfde tenue. Alle recreanten teams spelen ook in hetzelfde shirt en een donker blauwe broek. Deze uniformiteit zorgt voor een goede uitstraling binnen de gehele vereniging en ook naar buiten. Hierdoor zijn alle teams, van hoog tot laag, tot in de puntjes verzorgd. Dit willen we in de toekomst graag zo houden.

Voordelen voor ouders, verzorgers en spelers.

Leden en nieuwe leden hoeven geen eigen tenue aan te schaffen (Niet gesponsorde teams moeten wel zelf een broek aanschaffen), omdat ze dit van de vereniging in bruikleen krijgen. Hiervoor wordt een gebruikersvergoeding van € 10,- gevraagd(middels een èènmalige incasso). Dit heeft de kledingcommissie, in overleg met het bestuur, besloten. De meeste teams worden gesponsord. Zo komt niemand voor hoge kosten te staan bij het lidmaatschap. Mocht het lidmaatschap eventueel opgezegd worden dan blijft niemand met kleding zitten. De kleding blijft eigendom van de vereniging.

De kleding bestaat uit…..

Het welbekende rood/wit /blauw shirt, met of zonder sponsorvermelding en een donkerblauw broekje (jeugd en senioren teams). Voor de libero is er uiteraard een afwijkend shirt, blauw/geel. De kleding van de recreanten bestaat ook uit hetzelfde rood/wit/blauw shirt en een donkerblauwe broek.(broek zelf aan te schaffen). Kousen en schoenen moeten de ouders/verzorgers/spelers zelf aanschaffen. Per team, allemaal dezelfde kousen of allemaal dezelfde sokken. Schoenen kun je kopen bij de Top4sport met 10% korting.

Wassen kleding

De wedstrijdshirts worden in een tas, per team, bij elkaar gehouden. De coach/aanvoerster(der) verzamelt de kleding na de wedstrijd en zorgt ervoor dat de kleding bij de persoon komt, die de kleding moet wassen(dit zal gebeuren op volgorde van het shirt nummer). Het broekje mag door iedereen zelf gewassen worden. Aan het eind van het seizoen worden de wedstrijdshirts door de trainer(ster) of aanvoerster(der) weer ingenomen en gecontroleerd door de kledingcommissie. Aan het begin van het nieuwe seizoen worden de wedstrijdshirts weer door de kledingcommissie, via de trainer(ster) of aanvoerster(der) uitgereikt.

Copyright © Tjoba volleyball vereniging, All rights reserved.

Tjoba website cookies.

Deze website maakt gebruik van alleen analytische cookies voor website metingen, zoals:
  1. het bijhouden van aantal bezoekers op deze website
  2. het optimaliseren van de website
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. An unhandled exception has occurred. See browser dev tools for details. Reload 🗙