Tjoba Coronamaatregelen wedstrijden
Om op een veilige en hygiënische wijze weer te kunnen volleyballen heeft BBQ Time Tjoba een aantal aanpassingen gedaan. Doel daarbij is dat iedereen gezond blijft en dat we alles zo veilig mogelijk hebben geregeld. We willen iedereen met klem vragen zich hieraan te houden. Als basis gelden natuurlijk de regels van het RIVM, NOC-NSF en de Nevobo.

Voorbereiding op de wedstrijd
– We vragen alle teams van BBQ Time Tjoba en onze gasten om thuis het digitaal wedstrijdformulier (DWF) in te vullen.
– Vraag het wedstrijdsecretariaat van je vereniging daarom het DWF voor te vullen met de juiste spelers en rugnummers! Zo voorkomen we lange wachttijden bij de wedstrijdleiding waarbij afstand houden lastig is.

Wedstrijden en omkleden
-We verzoeken alle teams van BBQ Time Tjoba, onze gasten en de scheidsrechters om thuis om te kleden en te douchen. De kleedkamers zijn wel open, maar daar kunnen maximaal 6 personen zich omkleden per keer. De kantine is géén omkleedlocatie!
– Wij verzoeken alle spelers (zowel van BBQ Time Tjoba als van onze gasten) om niet eerder dan een half uur voor aanvang van de wedstrijd de Zon binnen te komen.

Toegang tot de hal voor teams
– Teams van BBQ Time Tjoba worden verzocht aangekleed naar de hal te komen. Van elk team mogen alleen de spelers en coach de hal betreden.
– De ruimtes in de Zon zijn smal. Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden en loop zoveel mogelijk aan de rechter kant van de gang.

Toegang tot de hal voor scheidsrechters
– De scheidsrechters kleedkamer is door 1 scheidsrechter tegelijk te gebruiken. We hebben er 2.

Publiek
– Aan hand van de maatregelen die de overheid gisteren heeft aangegeven betreft terug dringen van Corona, mag er de komende 3 weken tot 19 oktober geen publiek bij wedstrijden aanwezig zijn.
– Laat je gegevens ter registratie achter. Er ligt een map met pennen om naam, telefoon en tijd van binnenkomst te vermelden op tafel in de hal bij binnenkomst. Ontsmettende handgel is aanwezig.
– Publiek kan plaatsnemen op de tribune. Op de verschillende banken is tape aangebracht waarmee wordt aangegeven waar wel en niet gezeten kan worden. De ruimte is echter zeer beperkt. Indien blijkt dat er onvoldoende plek is om te zitten, verzoeken wij jullie om elders te wachten (bijvoorbeeld in de kantine of buiten) totdat er weer plek vrij is gekomen.
– Mensen uit hetzelfde huishouden mogen naast elkaar plaatsnemen op de tribune, die hoeven ten opzichte van elkaar geen rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Uiteraard dient er wel op 1,5 meter afstand gebleven te worden van het overige publiek.
– Publiek onder de 18 jaar hoeft ten opzichte van elkaar geen rekening te houden met de 1,5 meter afstand, maar wel weer 1,5 meter ten opzichte van het overige publiek.
– Er is een verplichte looproute, door de gang tussen de kleedkamers en zaal. De route naar de tribune is erg smal, kijk daarom goed of er ook tegenliggers aankomen voordat je de route over gaat en geef elkaar de ruimte.

Kantine
-De kantine is ook tot 19 oktober gesloten.
– De kantine is open, maar er is zeer beperkt plek om te zitten. De stoelen en de tafels staan zodanig opgesteld om de 1,5 meter te handhaven. Niet de stoelen verplaatsen of bijschuiven! Overige maatregelen
Er is ontsmettende handgel aanwezig. 

Met sportieve groet,
Bestuur volleybalvereninging BBQ Time Tjoba Klazienaveen