Tjoba website privacy policies

Volleyball vereniging Tjoba hanteert privacy policies. Via de link Privacy in de menubalk kunt u lezen wat deze policy inhoud, of klik op het woord hier.

KLIK hier VOOR DE TJOBA PRIVACY POLICIES.

45e Theo Gerth eindejaarstoernooi.

...

45e Theo Gerth eindejaarstoernooi.

Dit jaar gehouden op 27, 28 en 29 december

Na de kerst van 2023 wordt de 45e editie van het Theo Gerth Eindejaars volleybaltoernooi georganiseerd.

Net als voorgaande jaren worden er op twee avonden voorrondes gehouden en op de derde avond worden de finales gespeeld. Heb je een leuk team dat voldoet aan de reglementen? Geef je dan gauw op! De voorrondes zijn op woensdag 27 en donderdag 28 december van 17:30 - 22:30 uur. Beide avonden zijn verdeeld over een vroege poule (17:30 uur t/m 19:30 uur) of een late poule (19:30 uur t/m 22:00 uur). De finale wordt opeenvolgend gespeeld op vrijdag 29 december vanaf 17:30 uur. Daarnaast zal de kantine alle avonden geopend zijn tot en met 01:00 uur voor een gezelligheid, een hapje en een drankje!

Reglement, Toernooi voor straten, bedrijven, families en vriendengroepen uit Klazienaveen en omgeving.

Inschrijving is compleet wanneer de betaling is ontvangen., Minimaal twee dames per team in het veld*, Maximaal twee competitie-spelende volleyballers per team in het veld**. Onder competitie-spelende spelers wordt verstaan: spelers die 2e klasse Nevobo of hoger spelen of hebben gespeeld in de afgelopen 10 jaar, Maximaal vier actieve volleyballers per team in het veld**. Onder actieve volleyballers wordt verstaan: alle jeugd, senioren en recreanten bij een volleybalvereniging, De bal aanraken/spelen met de voet is niet toegestaan, Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar, Onderhands serveren is verplicht, Hard smashen is niet toegestaan. De scheidsrechter beslist, *Bij een tekort aan dames per team in het veld, zal het betreffende team per direct gediskwalificeerd worden. **Bij overschrijding van competitie spelende of actieve volleyballers per team in het veld, zal het betreffende team per direct gediskwalificeerd worden.

Aanmelden

Je kunt je team opgeven via het kopje ‘Eindejaartoernooi Inschrijven’. De kosten voor deelname aan het toernooi zijn € 30 per team. Na het opgeven ontvang je een bevestiging via de mail met het verzoek om de kosten te betalen. Na betaling is je team officieel ingeschreven voor dit toernooi. Je kunt je aanmelden tot en met 10 december 2023. Denk erom! Geef je team op tijd op, want vol = vol.

Copyright © Tjoba volleyball vereniging, All rights reserved.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. An unhandled exception has occurred. See browser dev tools for details. Reload 🗙