Lid worden en meer

Volleyball is een prachtige sport. Het wordt overal en snel gespeeld, Denk hierbij aan als je op vakantie, of een dagje aan het zonnen bent aan het strand. Volleyball wordt overal gespeeld. Volleyball bij Tjoba is niet anders, het geeft je hetzelfde gevoel als je bv op het strand een partijtje doet. En dat is wat Tjoba je wilt geven. Samen met je groep probeer tijdens een wedstrijd te winnen, want daar train je natuurlijk voor.
Volleyball is gezellig en je houd er ook een prachtige vrienden/vriendinnen groep aan over.
Kom gewoon eens kijken en of nog mooier, train vooral een paar keer mee.

Zomaar iemand!

Als het bevalt dan kun je lid worden van Volleybalvereniging Tjoba, je kunt dan contact opnemen met het bestuur via email (ledenadmin@tjoba.nl), onderstaand contact formulier of telefonisch. Afhankelijk van je leeftijd, volleybalervaring en je aspiraties en ruimte binnen de trainingsgroepen wordt je een trainingsgroep aangewezen. Hier mag je 3 keer meetrainen. Bevalt het je goed, dan kun je een aanmeldingsformulier (incl machtigingsformulier voor de contributie) invullen en opsturen via onderstaand contactformulier. Het formulier kun je hier beneden openen.

Uiteraard zijn er wel een aantal regels wat Tjoba hanteerd.

 1.  Aanmelden als lid doe je in principe minimaal tot aan het eind van het seizoen (30 april).
 2. Tevens wordt er eenmalig 20Euro aan kledinggeld in rekening gebracht.
 3. Aanmelden als lid tijdens het seizoen, wil niet altijd zeggen, dat je ook direct (NeVoBo)competitie kunt spelen. Dit is afhankelijk van de ruimte die er is binnen de Tjoba teams. Door de TC en bestuur wordt besloten of tussentijdse aanvulling aan een team wenselijk en mogelijk is.

Als tijdens het seizoen geen ruimte is in de teams om competitie te spelen, kun je in april aangeven wel competitie te willen spelen. Voor het nieuwe seizoen wordt je dan ingedeeld in één van de nieuw te vormen teams.

Lid worden in 3 stappen.

1

Download het invulformulier voor Lid worden HIER

2

Vul deze in en scan deze ergens naar een folder op je computer. Maak van jezelf ook een pasfoto, en sla deze op in dezelfde folder.

3

Vul onderstaand formulier en voeg de twee bestanden “Aanmeldformulier en foto” toe. Klik dan op verzenden.

  Voor en achternaam*

  E-mail*

  Onderwerp

  Bericht

  Upload het pdf-aanmeld formulier...

  ...en hier jouw foto.

  * Verplichte velden

  Alvast van harte welkom bij Tjoba. Zie jullie aanmeldformulier en foto met verwachting tegemoet.

  Roelie van Gemen

  Ledenadministratie , Tjoba