Lid worden

Lidmaatschap

Lid worden

Wil je lid worden van Volleybalvereniging Hake Tjoba, dan kun je contact opnemen met het bestuur via email (ledenadmin@tjoba.nl), onderstaand contact formulier of telefonisch. Afhankelijk van je leeftijd, volleybalervaring en je aspiraties en ruimte binnen de trainingsgroepen wordt je een trainingsgroep aangewezen. Hier kun je 3 keer meetrainen, voordat je definitief besluit om lid te worden.Bevalt het je goed, dan kun je een aanmeldingsformulier (incl machtigingsformulier voor de contributie) invullen en opsturen via onderstaand contactformulier. Het formulier kun je hier beneden openen.

Let wel: 1: Aanmelden als lid doe je in principe minimaal tot aan het eind van het seizoen (30 april). 2: Tevens wordt er eenmalig 10Euro aan kledinggeld in rekening gebracht.

Aanmelden als lid tijdens het seizoen, wil niet altijd zeggen, dat je ook direct (NeVoBo)competitie kunt spelen. Dit is afhankelijk van de ruimte die er is binnen de Tjoba teams. Door de TC en bestuur wordt besloten of tussentijdse aanvulling aan een team wenselijk en mogelijk is.

Als tijdens het seizoen geen ruimte is in de teams om competitie te spelen, kun je in april aangeven wel competitie te willen spelen. Voor het nieuwe seizoen wordt je dan ingedeeld in één van de nieuw te vormen teams.

Hieronder zijn 2 aanmeldingsformulieren te downloaden, één voor JEUGD en MINI’s en één voor SENIOREN.

Klik op het onderstaand betreffend formulier en deze zal openen in een apart tabblad. Vul de gegevens digitaal in en druk het formulier af.

Dit formulier kan digitaal worden verzonden naar bovenstaand mailadres of uitprinten en per post versturen naar:

Volleybalver. Hake TJOBA, Postbus 92, 7890 AB Klazienaveen 

Inschrijfformulier voor Senioren volleybal

Inschrijfformulier voor Jeugd (mini’s) volleybal

 

  • Vergeet niet om er een recente pasfoto bij te doen. 
  • Het dient een actuele, goed lijkende pasfoto te zijn
  • Van voren genomen (oriëntatie portrait)
  • Ogen goed zichtbaar
  • Kleurenfoto
  • Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
  • Resolutie 600×800 pixels
  • Verhouding 3×4
  • Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Voor en achternaam*

E-mail*

Onderwerp

Bericht

Upload hier jouw foto en pdf-aanmeld formulier

* Verplichte velden

Roelie van Gemen

Roelie van Gemen

Ledenadministratie

Ik ben Roelie van Gemen, en ik doe de ledenadministratie van Tjoba. Wil je je aanmelden? Dan kun je mij een bericht sturen via het contactformulier.