Door het bestuur – opgesteld 29 september 2020

Beste leden, 

Zoals jullie misschien allemaal maandagavond hebben gehoord van onze regering zijn alle sportkantines de komende 3 weken gesloten. Dat betekend dus dat er in die periode geen gebruik kan worden gemaakt van de kantines van De Treffers en van Actief.

Tevens is het niet toegestaan dat er in diezelfde periode publiek aanwezig is bij onze thuiswedstrijden.
Hou hier rekening mee en laten we hopen dat we na die 3 weken weer “gewoon” de kantine-en onze wedstrijden kunnen bezoeken .

Ander nieuws:

In verband met het coranavirus heeft het bestuur van BBQ Time Tjoba besloten om het jaarlijkse eindejaars/Theo Gert toernooi niet door te laten gaan. Het toernooi stond gepland voor 28, 29 en 30 december.Er is wel gekeken of het toernooi in gewijzigde vorm, en met in achtneming van de RIVM regels, zou kunnen doorgaan. Maar dan zou het een dusdanig uitgekleed toernooi worden dat het bestuur hiervan heeft afgezien. En gezien de laatste ontwikkelingen is het maar de vraag of er dan weer gespeeld mag worden met publiek en of de kantines dan weer open mogen.

Het is heel jammer maar  gezondheid en veiligheid gaat voor alles. We gaan ervanuit dat het toernooi volgend jaar gewoon weer doorgaat. Maken we er dan een hele speciale van.

Bestuur BBQ Time Tjoba.

Vragen kunnen gestuurd worden naar info@tjoba.nl; en zullen z.s.m. worden beantwoord.


Door het bestuur – opgesteld 14 augustus 2020

Het bestuur heeft maatregelen genomen/bedacht in de Sporthal omtrent Corona. De trainer is de Corona coördinator van het team. Hij/zij gaat er op toezien dat de maatregelen, opgelegd door de Gemeente Emmen en het bestuur van Tjoba, door zijn/haar team opgevolgd worden. Ieder team krijgt desinfectie materiaal tot zijn beschikking, voor het schoonmaken van de trainingsmaterialen na gebruik. De trainer die de zaal als eerst betreedt zet de deuren open en plaatst het desinfectie materiaal in de kleedkamers en bij de deuren die toegang geven tot de zaal. De trainer die de zaal het laatst verlaat zorgt ervoor dat de deuren weer op slot gaan en haalt het desinfectie materiaal weg. Door middel van het open zetten van de deuren zorgen wij voor een goede ventilatie in de zaal.

Belangrijk:

 • Houdt altijd 1.5 meter afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten).
 • Heeft u klachten blijf dan thuis en kom niet naar de training toe.
 • Volg altijd de aanwijzingen zoals looproutes en instructies.

Looproute:

 • Via de deur naar gang van de kleedkamers naar binnen. Daarna kun je gebruik maken van de kleedkamers of gelijk de zaal in.
 • Bij binnenkomst zaal moet je de handen ontsmetten
 • Na het ontsmetten van de handen neem je direct plaats, op de tribune, bij het veld waar je training hebt. Let op de 1.5 meter afstand.
 • Het team mag het veld pas betreden als het andere team het veld heeft verlaten.
 • Het team dat het veld verlaat, verlaat de zaal door de deur naast de kantine. Daarna kunnen zij de sporthal verlaten of via de hal naar de kleedkamers.
 • De speler is tijdens het betreden van de kleedkamer zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de faciliteiten. De benodigde middelen daarvoor zijn aanwezig. In de kleedkamer zijn stroken aangegeven met 1.5
 • eter afstand, waar een kruis staat mag niet worden gedoucht.
 • Klaar met douchen. Verlaat de kleedkamer en ga de zaal in. Bij binnenkomst zaal de handen ontsmetten en verlaat de zaal via de deur naast de kantine. Hierna kun je de sporthal verlaten.
 • Voor alles geldt: gebruik je gezond verstand en maak er vooral een erg leuk seizoen van, ondanks deze vervelende periode.

Het Tjoba bestuur.