Welkom op de site van BBQ Time Tjoba en TjobaBeach.

Als Stichting TjobaBeach zijn wij onderdeel van volleybalvereniging Tjoba uit Klazienaveen.
Na een stroeve start, in coronatijd vorig jaar, houden wij ons eerste toernooi op 25 en 26 juni 2022.

Al is er wel al veel ervaring aanwezig van een eerdere beachvolleybal club. Dus wij hopen dat veel teams en speelsters van toen, nu de uitdaging weer willen aangaan. En er met ons een mooi toernooi van willen maken.
Ook hopen we dat veel nieuwe mini’s, A, B, C jeugd en recreanten teams de weg naar het Beachcenter aan de Planeet weten te vinden.
Als deelnemer kun je de wedstrijden en uitslagen live volgen via het speelschema op de Tjoba site.

Ook hopen wij dat veel sponsoren en mensen via crowdfunding ons financieel willen ondersteunen. Iets organiseren kost geld en ook het onderhoud van de velden en het materiaal kost geld.

Wij zijn Melissa, Frans, Geert, Marloes, Gerrit sr., Gerrit jr. Maartje en Lotte. Samen zijn wij de motor van TjobaBeach. En we zullen er alles aan doen om jullie een geweldig mooi toernooi te bezorgen. Met veel strijd, spanning en plezier. Je kunt ons erkennen aan het shirt met het beachlogo. En je kunt ons altijd aanspreken over allerlei vragen en suggesties.

Hebben we je overtuigd, schrijf je dan direct in via de link “Inschrijfformulier” en we zien jullie 1 van deze dagen of misschien wel allebei.

Groetjes organistatie.