Fit de winterstop door!!

Inmiddels is de Lightrun 2017 een feit.. Op 23 december 2017 starten we om 18:30 uur! Opnieuw met twee afstanden, een 4 mijl en een 6 mijl.

In een gezellige kerstsfeer loop je langs een extra verlichte en sfeervolle route. Daarnaast zijn de winkels in Klazienaveen tot 21 uur geopend ivm Super Saturday.

Er zijn opnieuw prijzen voor de snelste lopers, , alle jeugd t/m 16 jaar ontvangt een medaille. Ook de mooist verlichte loper en het mooist verlichte huis langs de route ontvangen een mooie prijs!!!

Voor de leden van sportclubs is dit natuurlijk een mooie kans om de fit,  of nog fitter, de winterstop door te komen of om eens op een andere manier samen te sporten.

Vandaar dat we jullie uitnodigen je in te schrijven!!

De nieuwe route:
De 4 mijl zijn 2 ronden van 3,2 kilometer, in totaal 6,4 kilometer.
De 6 mijl zijn 3 ronden van 3,2 kilometer, in totaal 9,6 kilometer.

De route loop nu vanaf de Venus via de Evenaar, de Meridiaan, de Noorderkeerkring, de mr Ovingstraat, het Van Echtenskanaal NZ. Via de loopbrug naar de Roedestraat en via de Stellingstraat NZ en de Stellingstraat ZZ terug naar de start aan de Langestraat. Het parcours is vrij voor de lopers, verkeersregelaars zijn aanwezig voor een goede begeleiding van het verkeer. De eerste en laatste loper zal worden begeleid door een fietser.