PLUS FISHER                                                                                                             
                                                                                                  Vv. Hake Tjoba  Klazienaveen

Hallo sportvrienden,                                                               Klazienaveen, September 2017

          UITNODIGING Theo Gerth Eindejaar volleybal Toernooi
                Gesponsord door Plus Fischer Klazienaveen

Woensdag 27, Donderdag 28 en Vrijdag 29 DECEMBER 2017

                                         ’s avonds van 17.30 – 22.30 uur

Na de kerst van 2017 organiseert Hake Tjoba in Klazienaveen het
                                        41e Theo Gerth Eindejaars Volleybaltoernooi
De organisatie blijft gelijk aan de laatste jaren: 2 avonden voorrondes, 1 avond finalewedstrijden (nrs.1 en 2 van elke poule).
In de sporthal is er ruimte voor maximaal 80 teams.
Bij meer dan 80 inschrijvingen geldt: eerste 80 inschrijvingen gelden, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Nr. 81 is eerste reserve, nr. 82 is tweede reserve, etc.
De poulewedstrijden zijn WOENSDAG en DONDERDAG (beide avonden van 17:30 – 22:30 uur.)  VRIJDAGAVOND volgen de finalewedstrijden (ook vanaf 17:30u.)

Zoals alle jaren is dit toernooi in eerste in­stantie bedoeld om mensen, die normaal niet volleyballen – eventueel gesteund door enkele volleyballers – met onze sport in aanraking te laten komen.
De organisatie wil gaarne benadrukken, dat hierbij vanuit gegaan wordt, dat teams samengesteld worden uit spelers, die op een van in de reglementen genoemde wijzen een sociale eenheid vormen (dus geen spelers bij elkaar zoeken, omdat ze goed kunnen volley­ballen). Het bestuur van HAKE TJOBA vindt uiteraard, dat er fanatiek gespeeld mag worden, maar is wel van mening dat sportiviteit voorop moet staan, zowel binnen je eigen team als naar de tegenstanders toe.

Hierbij gevoegd de reglementen die horen bij deelname aan het toernooi. Neem er goede notie van en zorg ook dat uw medespelers ervan op de hoogte zijn.
Daarnaast is een inschrijfformulier toegevoegd. Dit inschrijfformulier kan, volledig ingevuld, tot en met 30 november, ingeleverd worden bij of opgestuurd worden naar:

H. Olijve, Sirius 17, 7891VK Klazienaveen.                   Of mailen: HDOlijve2014@gmail.com

Wees zeker, dat je een team volgens de gestelde regels kunt vormen, voordat je een team opgeeft.  Eerst opgeven en later terugtrekken bezorgt de organisatie veel extra werk en komt een goede indeling niet ten goede. Hou er ook rekening mee, dat door de contactpersoon het inschrijfgeld in principe wel betaald moet worden als later het team teruggetrokken wordt.

Bestuur volleybalver. HAKE Tjoba

Download hier het toernooi-reglement