Club van 50

Geachte leden, ouders en/of verzorgers van leden en andere belangstellende. Ten behoeve van de kledingcommissie hebben we het volgende opgericht:

Club van 50

Wij willen all leden vragen of ze zelf en/of mensen uit hun naaste omgeving willen vragen om deel te nemen aan deze club.

Waarom deze club van 50?

Volleybalvereniging Hake Tjoba wil alle senioren, recreanten en ABC/jeugd binnen onze vereniging voorzien van een nieuw wedstrijdtenue. Hiervoor is geld nodig. Individuele sponsoren per team zijn op dit moment niet toereikend genoeg, vandaar dat we deze club hebben opgezet. We zijn u nodig om de nieuwe tenues te kunnen realiseren!

Wat houdt het in?

De club van 50 zijn mensen die € 50 sponsoren, in ruil daarvor wordt u genoemd op de Tjoba site en komt u naam op een spandoek te staan die tijdens de thuiswedstrijden in de sporthal komt te hangen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om meerdere  keren € 50 te sponsoren of met meerdere personen de € 50 te sponsoren en dan bijvoorbeeld als naam gebruiken: “de ouders van….”die dan op de site komt te staan. Hoe u die € 50 invult staat dus vrij. Iedereen kan meedoen dus ook  opa, oma, ooms/tantes, vrienden of een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt.

Hoelang zit u eraan vast?

Helemaal niet! De € 50 staat gelijk aan een jaar sponsoring. Na een jaar worden alle leden wederom benadert met de vraag of ze nogmaals een jaar € 50 zouden willen sporsoren.

Wat vragen we?

We vragen u om zoveel mogelijk mensen te benaderen, om deel te nemen in deze club van 50. Wanneer u wilt meedoen, wordt er verwacht dat u een akkoord geven. U kunt kiezen om het bedrag contant te betalen. De opgave strook met of zonder (indien u kiest voor een eenmalige incasso) € 50 in een gesloten envelop deponeren in de Tjoba postbus, die in de hal van de sporthal hangt.

Wat als:

  • Je iemand kent die wel een groter bedrag dan € 50 wil sponsoren?
  • Je nog vragen hebt over de club van 50?

Neem dan contact op met: kledingcommissie@tjoba.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Club van 50

Leden van de Club van 50:

Volleybalvereniging Hake Tjoba Dames 4

Volleybalvereniging Hake Tjoba Dames 1

Bruna Klazienaveen

Gerrit Voorn

Sjerp & Aly Hooiveld

Autobedrijf Gerdes

Kirsten van der Haar

Jennie & Dick de Jager

AGA Gordijnen Atelier

Fixet Klazienaveen

Bestuur Volleybal vereniging Hake Tjoba

Gerrie & Carla Tabak